Az élet legnagyobb kalandja a saját életed élni.

 

Kabbala 1 – Életfa sors utak


Ez a tanfolyam kivételes lehetőség, hogy betekintést kapj életekbe, sorsokba, karmákba. Ha érdekel, miért vagy ezen a világon, Földön, vagy segíteni akarsz másoknak felismeréseket tenni az életükben történt, vagy majd megtörténő dolgokért, eseményekért, itt a helyed.
A kabbala szimbóluma az Életfa. A Kabbalista Életfa tele van szimbólumokkal. Ez áll 10 szefirából és 22 útból, melyek megfelelnek a Tarot 22 Nagyarkánumának. A Tarot felfedi a kabbala titkait.
A fa mutatja az életfeladataidat, tájékoztatást nyújt a tehetségekről, szellemi és fizikai gyengeségeidről, az életben vállalt feladataidról.
Az Életfa információkat tartalmaz az emberi lélekről, mi a küldetésed és az utad a világban. Az életfa konkrét információt ad arról, honnan jöttél, miért vagy itt, mi a különleges küldetésed az életben, és milyen irányban kellene fejleszteni magadat.

 

Az Eredettémád tájékoztatást nyújt arról, mi a karmád, mit hoztál magaddal az előző életedből (a törvény az ok és okozat). Ezt tanulod. Ez az 1. témád, akkor kezdődik, amikor megszületsz, ez a névben már kódolva van.
Az eredettéma közvetlen kapcsolatban áll a születési neveddel, amellyel foglalkozni kell. Ez utal arra, hogy ez az inkarnációd szándékos, tervezett. Senki sem pottyant még véletlenül a Földi Létbe.
Előző életben ezt a leckét nem tanultad meg tökéletesen, ebben az életben viszont szeretnéd maximálisan megtanulni, megtapasztalni.
A legfontosabb ebben az életben, hogy ismerd az eredettémád. Ennek megtanulása, elsajátítása szükséges, hogy a további tanulást folytathasd. (Céltéma)
Az eredettéma bizonyíték arra, miért születtél a Földre, és bizonyíték az egyéni, tervezett karmádra. A karma nem a „bűnökért” való engesztelés, hanem egy tanulási lehetőség. Ha történik az életben egy különleges esemény, egyből ráeszmélsz, mi a tényleges életcélod.

 

Az Átalakulási princípium leírja karakteredet és személyiségedet, ami az egész életedre jellemző. Ez veled született adottságod, képességed. Képesség azt jelenti, hogy ezt kell bevetned, használnod, ha problémád van.
Az Átalakulási téma a születéstől függ. Ez a pozitív hozományaidat, tehetségedet mutatja meg, amit előző életből hoztál magaddal. Ezzel lehet, és kell dolgozni egy életen át. Ez a hozott képesség egy olyan adottság, amivel túljutsz a nehéz időszakokon, segít a vállalt feladatokat megoldani.
A három téma kölcsönös hatással van egymásra. Mindenki máshogy éli meg a képességét. Ha a születési dátumodban van olyan szám, ami tízzel osztható –, akár évben, hónapban vagy napban -, akkor van egy Másodlagos Átalakulási princípiumod. Ha több tízzel osztható dátumod van, akkor több Átalakulási princípiumod van. Amikor befejezted az Eredettémád, akkor váltasz át a Céltémára, mint tanulófeladatra.

 

A Céltéma információt nyújt arról, mi a küldetésed ebben az életben. Ezt tanulod. Ez a 3. témád akkor kezdődik, amikor az elsőt, az Eredettémád befejezted, és addig tart, amíg meg nem halunk. A Céltéma egy külön feladat az életben.
Amikor azt érzed, hogy muszáj valami újba kezdened, valószínűleg ebben az időszakban váltasz az Eredettémádról a Céltémádra.

 

A tanfolyam díja 27000,- Ft, 1 napos, Zalaegerszeg a helyszín. Jelentkezés képzés előtt minimum 1 héttel. 

 

Kabbala 2 – Energiakép, adottságok, tanulófeladatok, betegséghajlamok

Megmutatja a betegségre való hajlamokat és az ebből adódó tanulófeladataidat.
A Kabbala Energiaképet használjuk az életfeladatok értelmezésében, mit kell még megtanulnod, és ha ezt nem teszed, a lelked hol, és hogyan jelzi ezt neked. Ezek a betegség hajlamok, vagy tünetek. Az energiaképből mások számára is látható, mi okoz neked testi vagy lelki feszültséget, betegséget. Az érzelmi reakciók lelki okát tükrözi. A tanulási feladatok teljesítéséhez a Kozmoszból mindennap megérkezik az energiacsomag. Ez látható az energiaképen. Ha kettő vagy több piros szám kerül egy szám mellé, akkor nagyobb energia felhalmozódás fordul elő.

 

Az energiakép tájékoztatást nyújt a tanulási feladatokról, és visszafejthetők a figyelmeztető jelek, tünetek, amik akkor keletkeznek, ha valaki eltér a vállalt tanuló feladatától, az életútjától. Ha azt éled, tanulod, amit vállaltál, akkor az energia akadálymentesen áramlik mindenhova. A léleknek nagyon halk a hangja. Tudja, hogy sok mindent nem értünk abból, amit mondani akar. Amit minden ember ért az a fájdalom. Ha valami fáj, akkor meg kell változtatni.
A betegséget nem kell elfogadni, mint megváltoztathatatlan és végzetes. Ha azonosítottad a betegség okát, akkor meg tudod érteni és feloldani.
Az energiakép, testkép információt ad a test energiáiról.

 

A tanfolyam díja 27000,- Ft, 1 napos, Zalaegerszeg a helyszín. Jelentkezés képzés előtt minimum 1 héttel.  

 

Kabbala 3 - A Lélekkép

Az önképünk a 30. évig áll, utána csak folytatódik. Ez a képességünk összege korábbi életekből, valamint az előítéleteink is. Az észlelés fajtája, önmagunkat is hátráltat abban, hogy elengedjünk.
30 évig tanulni, utána semmit tenni. Eddig megkeresem a jóbarátokat, akik megfelelnek nekem, és ők sem akarnak megváltoztatni.

A Lélekképben is 10 téma van. Itt is vannak betegségek, többségében lelki betegségek. Energiákkal meghatározott hatása van.
A Lélekkép egy másik része a Kabbalának, a másik oldalamat írja le.

Átfogóbban tudom leírni, ha többféle módszert alkalmazok.
A Lélekkép az adott személyt írja le, mit szenved a lelke, hogy megváltozzon. Mi dolgom van a tanulással.
Megvan a képességem arra, hogy azt, ami az én lélekképemet mutatja, megváltoztassam, és blokkokat oldjak fel, ahhoz, amit meg akarok tanulni.

 

A tanfolyam díja 27000,- Ft, 1 napos, Zalaegerszeg a helyszín. Jelentkezés képzés előtt minimum 1 héttel.

 

Kabbala 4 - Szoláris számok

Ezt ajándékba adom Kabbala 2 után. Kizárólag azoknak, akik nálam végezték el a tafolyamokat. 

 

Ezzel a tudással Születési elemzést tudsz készíteni magadnak vagy másoknak. 

A tananyagot kézbe kapod lefűzve.

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai dátum
Képek