Kik az angyalok? Hogyan tudjuk felvenni velük a kapcsolatot és hogyan tudjuk a segítségüket kérni? A saját életutunkat megtalálni, elérni céljainkat, egészségesebb és teljesebb életet élni, ezek mind olyan témák, amiben segíteni tudnak nekünk. A R.A.I. angyal tanfolyamai segítenek közel kerülni az angyalokhoz, hogy kommunikálni tudjunk velük és a mindennapjaink részévé válhassanak.

 

    ANGYAL I. | „élet az angyalokkal”  

A tanuló megismerkedik az angyalokkal: kik ők és milyen szerepük van a mindennapi életünkben? Kiderül, hogy hogyan tudjuk a mindennapjaink részévé tenni a velük való kapcsolatfelvételt, megtapasztalni lényüket és energiájukat. Kiderül, hogyan kérhetünk segítséget tőlük és milyen módon segíthetnek elérni céljainkat. 
Biztosan sokan ismernek gyermekkorukból történeteket az őrangyalokról. Mennyivel szebbé válhat életünk, ha kommunikálhatunk a saját őrangyalunkkal! 
A tanuló ősi atlantiszi és esszénus tudás alapján elsajátítja, hogyan veheti fel a kapcsolatot az angyalokkal, és betekintést nyerhet az angyalok világába.

A tanfolyam ára: 13 500 Ft.

 


    ANGYAL I/B. | „angyalokkal az életünkben”  

A tanfolyam témája, hogy hogyan élhetünk együtt a mindennapokban az angyalokkal. A tanfolyamon több, mint 50 angyalt lehet megismerni és különleges tapasztalatokat szerezni velük. Az első 22 angyal meghatározott sorrendben való felvétele egy egészen különleges beavatáshoz vezet. 
Megtanulható, hogy hogyan lehet az angyalok segítségével megoldani a mindennapok során felmerülő a problémákat, elengedni a félelmeket és terheket, erősíteni az önértékelést és megtapasztalni a kozmosszal való egységet.

A tanfolyam ára: 15 500 Ft.
Előfeltétele: az Angyal I. tanfolyam elvégzése.

 


    ANGYAL II.*  

A tanfolyam újabb módszereket ad az angyalokkal való kapcsolat mélyítésére. Különböző meditációk segítenek felismerni, hogy milyen irányba akarnak vezetni bennünket, így még közelebb kerülhetünk hozzájuk. Kiderül, hogy milyen speciális módokon tudnak segíteni a spirituális fejlődésünkben. 
A tanfolyam elmélyíti a kapcsolatot az őrangyalunkkal, aki így még többet tud segíteni mindennapi problémáink megoldásában.

A tanfolyam ára: 21 500 Ft.
Előfeltétele: az Angyal I. tanfolyam elvégzése.

 

* az Angyal II. tanfolyamot a R.A.I. központ által kijelölt tanárok tartják: 
Dr. Regéczy Zsolt (tel.: 20/447-69-44) Kőszeg-Sopron
Borbély János (tel.: 70/311-81-97) Orosháza
Farkas György (tel.: 70/317-76-30) Budapest
Ács-Sánta Attila (tel.: 20/369-18-12) Szeged

 


    ANGYAL TANÁR**  

A tanuló megkapja a lehetőséget és a jogot arra, hogy tanítsa, hirdesse az angyalokkal való kommunikáció lehetőségét, módszerét, szépségét. A beavatással megkapja az angyalok támogatását a tanfolyamok levezetéséhez.

A tanfolyam ára: 75 000 Ft.
Előfeltétele: az Angyal II. tanfolyam elvégzése.

 


** a tanári fokozat elvégzésére a R.A.I. központ által tartott tanfolyamon van lehetőség.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai dátum
Képek