Az Aktív szellemgyógyászat egy könnyen megtanulható és igen hatásos gyógyító módszer, mely során az elménk, a szellemünk által energiát megmozgatva gyors és hatásos módon tudjuk kezelni betegségek fizikai tüneteit. Az Aktív szellemgyógyászat koronája a 4. fokozat, a világon egyedülálló „energetikai sebészet” technikája, ezt kizárólag a R.A.I. tanfolyamán van lehetőség elsajátítani.

 

F. E. Eckard Strohm több, mint 30 évvel ezelőtt fejlesztette ki az általa „Aktív szellemgyógyászatnak” elnevezett energetikai gyógyító módszert. Ez a több lépcsőből álló rendszer egyszerűségével és rendkívüli hatékonyságával tűnik ki. A tanfolyamsorozat lépcsőin végighaladva a tanuló lépésről lépésre egyre többféle módot sajátít el, hogy gyors segítséget tudjon adni akut problémák esetén, célzott támogatást tudjon nyújtani önmaga vagy mások a gyógyulásához. A tanfolyamsorozat témája a gyógyító hatású technikák mellett a kezelő felelőssége és a pácienssel kialakuló viszonya is. 

A szellemgyógyászat sikeresen kombinálható más energetikai gyógymódokkal is. Az AROLO TIFAR-ral összekapcsolva például a páciensnek két úton is segíthetünk: a szellemgyógyászat a tünetek gyors enyhülését, megszűnését szolgálja, az AROLO pedig a tüneteket kiváltó okot szünteti meg.

 


    Aktív szellemgyógyászat I. 

A tanuló megismerkedik az Aktív szellemgyógyászat történetével, az energetikai gyógyászat alapjaival, lehetőségeivel és hatásmechanizmusával. A tanfolyamon szó van az egészség és a betegség mélyebb, átfogóbb kapcsolatáról, a pszichikai háttérről és testünk jelzéseiről. 
Tisztázódnak olyan fontos, ezoterikus fogalmak, amelyek az embereket egészségük és spirituális fejlődésük miatt is érintik. Ilyenek például a csakrák, Kundalini erő vagy a harmadik szem. 
Gyakorlatok során a tanuló elsajátítja az Aktív szellemgyógyászat diagnosztikai és energiaátviteli technikáit, melyekkel ezután hatékonyan kezelhet.

A tanfolyam ára: 13 500 Ft.

 


    Aktív szellemgyógyászat II. 

A tanfolyamon teljessé válik a szellemgyógyászat alap technikája, és tovább bővülnek felhasználási lehetőségei. A tanuló megismerkedik az önkezelés technikájával, megtanulja, hogyan lehet távolról diagnózist készíteni a páciensről és elsajátítja a távkezelés módszereit. A tanfolyam témája az ásványok különböző hatásai, és felhasználási lehetőségeik. 
Egy speciális avatással egy szellemi segítő kerül a tanuló mellé, aki segítséget tud nyújtani a gyógyítás során, és aki ezután mindig mellette marad, hogy támogassa és utat mutasson neki, elősegítve fejlődését.

A tanfolyam ára: 13 500 Ft.
Előfeltétele: az Aktív szellemgyógyászat I. fokozat elvégzése.

 


    Aktív szellemgyógyászat III.

Az Aktív szellemgyógyászat I. és II. szintjein megtanult alap technikák átismétlése után a tanuló új, speciális módszereket sajátít el. Megtanulja többek között az energetikai injekció valamint a lézer-technika kivitelezését és ezek felhasználási lehetőségeit. 
A tanfolyam témája az kezelő és a páciens kapcsolata is. A tanuló mélyebben megismerkedik a gyógyítók személyiségjegyeivel és felelősségükkel.

A tanfolyam ára: 24 500 Ft.
Előfeltétele: az Aktív szellemgyógyászat II. fokozat elvégzése.

 

* az Aktív szellemgyógyászat III. tanfolyamot a R.A.I. központ által kijelölt tanárok tartják: 
Dr. Regéczy Zsolt (tel.: 20/447-69-44) Kőszeg-Sopron
Borbély János (tel.: 70/311-81-97) Orosháza
Farkas György (tel.: 70/317-76-30) Budapest
Ács-Sánta Attila (tel.: 20/369-18-12) Szeged

 


    Aktív szellemgyógyászat IV.** | energetikai sebészet 

A IV. fokozatot méltán nevezhetjük a tanfolyamsorozat koronájának. A tanuló elsajátítja az „pszi-sebészetet”, ami a Fülöp-szigeteki gyógyítók szabad kézzel végzett műtéteinek energetikai úton megvalósított technikája. Ez az energetikai műtét gyorsan elvégezhető és különösen erőteljes hatású. A tanfolyam a világon egyedülálló és kizárólag a R.A.I.-nál végezhető el. 
A tanuló az elméleti alapok után meditációk és gyakorlatok során mélyebb betekintést nyer az energetikai gyógyítás titkaiba. Az avatás lehetővé teszi a pszi-műtétek elvégzését, ehhez hozzátartozik a „harmadik szem” aktiválása is. 
Tekintettel arra, hogy a tanfolyam a tanulóktól alapos felkészültséget, megfelelő spirituális érettséget, komoly felelősségérzetet igényel, ezért a R.A.I. nagymestere fenntartja magának a tanfolyami részvételtől való elutasítás jogát.

A tanfolyam ára: 48 000 Ft.
Előfeltétele: az Aktív szellemgyógyászat III. fokozat elvégzése.

 


     Aktív szellemgyógyászat V.** | mester és tanári fokozat 

Az ismeretek egészen speciális technikákkal bővülnek, ezek lehetővé teszik különleges problémák kezelését is. A kezelő és a páciens, valamint a tanfolyami oktató és a tanuló mélyebb kapcsolata is témája a tanfolyamnak. 
Az alapismeretet tartalmazó teszt sikeres megírása után a résztvevők megkapják a jogot az Aktív szellemgyógyászat I. és II. tanfolyamok oktatására. Ehhez kapcsolódóan a tanuló betekintést nyer a tanítás fortélyaiba is.

A tanfolyam ára: 77 000 Ft.
Előfeltétele: az Aktív szellemgyógyászat IV. fokozat elvégzése.

* A IV. és V. fokozatok elvégzésére a R.A.I. központ által tartott tanfolyamokon van lehetőség.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai dátum
Képek