AZ AROLO TIFAR egy összetett energetikai kezelési rendszer, pontos diagnosztikai módszerrel és gyors hatásmechanizmussal. Az emberi testet és lelket egy teljes rendszerként vizsgálja, így rendkívül hatékony módon teszi lehetővé a betegségek okának és tüneteinek együttes kezelését. Diagnosztikai rendszere lehetővé teszi bármilyen egészségügyi állapot kiderítését.

A R.A.I. az AROLO-t intelligens, isteni eredetű energiaként határozza meg, ami emberek, állatok és növények gyógyítását, gyógyulását, és az egészség megőrzését szolgálja. Emellett az AROLO TIFAR egy átfogó filozófiai és tudományos rendszer, ami magában foglal minden létező természeti törvényt és az azokban rejlő lehetőségeket. 

Az AROLO egyedi diagnosztika rendszere lehetővé teszi a betegségek okának felismerését, és célzatos energetikai kezeléssel való megszüntetését. Felismerhetővé válnak a folyamatban levő karmikus tanulófolyamatok is, és elősegíthető ezek gyorsabb, könnyebb befejezése. Az AROLO diagnosztikai rendszere hasonló módon dolgozik, mint a delfinek „hang radarja”. Tudósok megfigyelései szerint a delfinek kiküldött energiaimpulzusok segítségével képesek a nagy távolságból információkat gyűjteni, és felismerni a testi és lelki állapotban bekövetkezett változásokat. 

Az AROLO TIFAR egy energetikai kezelési rendszer, amely a gyors hatásmechanizmusával tűnik ki. Lehetővé teszi laborfelszerelés és technikai segédeszközök nélkül, percek alatt bármely egészségügyi állapot kiderítését, és ehhez a megfelelő gyógyszerek és az egyénre szabott, legpontosabb adagolás megállapítását. Mindez számos lehetőséget kínál a precíz segítségnyújtásra. 

 

 


    AROLO I. 

A tanuló megismerkedik az AROLO gondolkodásmódjával, különleges diagnózis rendszerével és kezelési lehetőségeivel. 
Kód szimbólumok segítségével hozzáfér a páciens különböző energetikai szintjeihez, így választ kaphat arra, milyen szinten van az adott állapot vagy betegség oka, és ehhez milyen tünetek tartoznak. Felismerhetővé válnak a karmikus folyamatok és tanulófolyamatok is. 
Az avatás által a tanuló átéli a csatlakozást Atlantisz gyógyító mestereinek energiaszintjéhez.

A tanfolyam ára: 15 500 Ft.

 


    AROLO II. 

Az AROLO II. fokozata lehetővé teszi a páciens különböző energetikai szintjeinek és energiastruktúráinak módosítását. Ennek tisztító, erősítő és harmonizáló hatása van, megszünteti a kialakult energia blokkokat. 
Új lehetőség lesz támogatni a karmikus folyamatokat és tanulófolyamatokat, így könnyebbé tenni spirituális fejlődésünket és az életünket. 
Lehetővé válik a páciens számára megfelelő élelmiszerek, vitaminok, ásványi anyagok, kozmetikumok kitesztelése, valamint homeopátiás szerek megfelelő adagolásának és potenciáljának személyre szabott módon beállítása.

A tanfolyam ára: 19500 Ft.
Előfeltétele: az AROLO I. fokozat elvégzése.

 


    AROLO TIFAR I.

A TIFAR képzések az AROLO mesterfokozatai. A tanfolyamon a tanuló egy programozott hegyikristály készletet kap, TIFAR I. fokozattól kezdve már ezekkel dolgozhat. A beavatás által egy energetikai kapcsolat jön létre a tanuló és a mesterkristály között, még közelebb kerül az isteni energia végtelen áramlatához. A tanuló megtanulja, hogy hogyan használhatja ezeket a kristályokat, hogyan változtathatja meg általuk a hibás, belső energiastruktúrákat. 
Változik és újabb lehetőségekkel bővül az AROLO I-II. szintjein használt diagnosztikai módszer. 
Emellett ezen a szinten már elérhetővé válik az önkezelés lehetősége is.

A tanfolyam ára: 59 000 Ft.
Előfeltétele: az AROLO II. fokozat elvégzése.

 


    AROLO TIFAR II.

A tanuló egy programozott ametiszt készletet kap, ezzel tovább bővülnek az AROLO felhasználásának lehetőségei. Új, egyedi technikákat is tanul: elsajátítja a "kristályember" technikát, gyógyszerek hatásának kiváltását energetikai úton és az agyprogramozást, amivel negatív viselkedési mintákat lehet törölni. 
Aki oktatni is szeretné az AROLO-t, az alapismereteket tartalmazó teszt sikeres kitöltése után megkapja a lehetőséget és a jogot az AROLO I. és II. fokozatok tanítására.

A tanfolyam ára: 77 000 Ft.
Előfeltétele: az AROLO TIFAR I. fokozat elvégzése.

* A TIFAR I. és TIFAR II. fokozatok elvégzésére a R.A.I. központ által tartott tanfolyamokon van lehetőség.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai dátum
Képek