Az élet legnagyobb kalandja a saját életed élni.

Ez a tanfolyam kivételes lehetőség, hogy betekintést kapj életekbe, sorsokba, karmákba. Ha érdekel, miért vagy ezen a világon, Földön, vagy segíteni akarsz másoknak felismeréseket tenni az életükben történt, vagy majd megtörténő dolgokért, eseményekért, itt a helyed.

A kabbala szimbóluma az Életfa. A Kabbalista Életfa tele van szimbólumokkal. Ez áll 10 szefirából és 22 útból, melyek megfelelnek a Tarot 22 Nagyarkánumának. A Tarot felfedi a kabbala titkait.

A fa mutatja az életfeladataidat, tájékoztatást nyújt a tehetségekről, szellemi és fizikai gyengeségeidről, az életben vállalt feladataidról.

Amikor a lelkünk úgy dönt, hogy újra testet ölt ezen a földön, akkor új feladatot vesz magára. Ezek az új feladatok különösen fontosak a lelkednek, mint cél a tökéletes teljességhez. Ezek a felvett feladatok gyakran ugyanazok, amiket nem tudtál teljesíteni egy előző életben.

A születéskor kapott névvel és a születés időpontjával utazod át az életed.

Az, hogy ezt a nevet választottad, megvan az oka. Ezzel a névvel és születési időponttal, és a választott családoddal van meg a lehetőséged a feladataid megoldására. A család, az iskolatársak, majd később a munkatársak mind edzőtársak az életben.

A neved a Lelkedre nyit ablakot.

A születésed napján döntöttél úgy, hogy újra elkezded az élet iskoláját.

Sok kérdést vet fel az, mikor 2 ember egy napon születik, hogyan lehetnek ennyire különbözőek, másképpen viselkednek, másképpen reagálnak dolgokra, pedig a születésnap rezgése hat rájuk.

A viselkedések mind függenek a születési helytől (ország), szülői háztól, családi mintáktól, iskolától, barátoktól, környezeti hatásoktól, stb…

Mikor az Életfa utakon haladunk, négy világon át utazunk, tanulunk. Hogy a lelkünk éppen melyik világban tanul, azt nem tudjuk kiszámítani. Az utak spirálisan haladnak.

Az Életfa információkat tartalmaz az emberi lélekről, mi a küldetésed és az utad a világban. Az életfa konkrét információt ad arról, honnan jöttél, miért vagy itt, mi a különleges küldetésed az életben, és milyen irányban kellene fejleszteni magadat.

Az Eredettémád tájékoztatást nyújt arról, mi a karmád, mit hoztál magaddal az előző életedből (a törvény az ok és okozat). Ezt tanulod. Ez az 1. témád, akkor kezdődik, amikor megszületsz, ez a névben már kódolva van.

Az eredettéma közvetlen kapcsolatban áll a születési neveddel, amellyel foglalkozni kell. Ez utal arra, hogy ez az inkarnációd szándékos, tervezett. Senki sem pottyant még véletlenül a Földi Létbe.

Előző életben ezt a leckét nem tanultad meg tökéletesen, ebben az életben viszont szeretnéd maximálisan megtanulni, megtapasztalni.

A legfontosabb ebben az életben, hogy ismerd az eredettémád. Ennek megtanulása, elsajátítása szükséges, hogy a további tanulást folytathasd. (Céltéma)

Az eredettéma bizonyíték arra, miért születtél a Földre, és bizonyíték az egyéni, tervezett karmádra. A karma nem a „bűnökért” való engesztelés, hanem egy tanulási lehetőség. Ha történik az életben egy különleges esemény, egyből ráeszmélsz, mi a tényleges életcélod.

Az Átalakulási princípium leírja karakteredet és személyi-ségedet, ami az egész életedre jellemző. Ez veled született adottságod, képességed. Képesség azt jelenti, hogy ezt kell bevetned, használnod, ha problémád van.

Az Átalakulási téma a születéstől függ. Ez a pozitív hozományaidat, tehetségedet mutatja meg, amit előző életből hoztál magaddal. Ezzel lehet, és kell dolgozni egy életen át. Ez a hozott képesség egy olyan adottság, amivel túljutsz a nehéz időszakokon, segít a vállalt feladatokat megoldani.

A három téma kölcsönös hatással van egymásra. Mindenki máshogy éli meg a képességét. Ha a születési dátumodban van olyan szám, ami tízzel osztható –, akár évben, hónapban vagy napban -, akkor van egy Másodlagos Átalakulási princípiumod. Ha több tízzel osztható dátumod van, akkor több Átalakulási princípiumod van. Amikor befejezted az Eredettémád, akkor váltasz át a Céltémára, mint tanulófeladatra.

10-es a születési dátumban:

Akinek 10-es van a születési dátumában (10, 20, 30…), ők különleges feladatot kapnak.

A 10-es a születési dátumban 10 éves turbulenciákat jelent. Ezek az eredettéma befejezésénél kezdődnek. Az ember jó és rossz tapasztalatokra tesz szert. Ezek az emberek kalandos karakterek, kiszámíthatatlanul hatnak a többi emberre. Esetleg ez a felkészülés valami nagyra.

A Céltéma információt nyújt arról, mi a küldetésed ebben az életben. Ezt tanulod. Ez a 3. témád akkor kezdődik, amikor az elsőt, az Eredettémád befejezted, és addig tart, amíg meg nem halunk. A Céltéma egy külön feladat az életben. 

Amikor azt érzed, hogy muszáj valami újba kezdened, valószínűleg ebben az időszakban váltasz az Eredettémádról a Céltémádra.

Születésünkkor nevet, neveket kapunk. Magyar szokás szerint mindenkinek van legalább egy családneve, és egy vagy több keresztneve.

Minden betűnek van rezgése, ami számmal kifejezhető, megjeleníthető.

Mindennek rezgése van, a számoknak, betűknek is.

Minden sugárzik, a sugárzásban rejlik a nagy isteni misztérium a számok alapján.

Az asztrológia választ ad az események jellegére és idejére, a kabbala választ ad arra, miért történik, mi lapul a háttérben.

A tanfolyam díja 25000,- Ft részenként, 1-1 napos, Zalaegerszeg a helyszín. Jelentkezés képzés előtt minimum 1 héttel. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai dátum
Képek