Ha érdekel, hogy néz ki egy elemzés, most a Kezdőoldalról letöltheted a mintát.

A Kabbalában 72 erény, vagy Isten ereje található.

Velük egy mágikus rituálé kapcsán tudsz kapcsolatba lépni, és kérni, igénybe venni a segítségüket. Ezek a kártyák önmagukban NEM működnek, CSAK a rituáléval. 

A nevüket hangosan rezegtetve, vibrálva kell kiejteni, így egy energiarezgést hozol létre, ami eljut a legmagasabb szintekre is. Ha rezegteted, és semmi nem történik, tudd, csak akkor működőképes, ha előtte bizonyos ceremóniákat, rituálékat megcsináltál! 

Isten 72 neve alatt nem a szó hétköznapi értelmében vett nevekre kell gondolnunk. Ezeknek a neveknek semmi közük sincs azokhoz, ahogyan mi a nevünket írjuk. Ezek a nevek a spirituális energiával kötnek össze bennünket.

Az Isten 72 neve nem fizikai szinten, hanem a lelki élet terén fejti ki hatását. Középpontjában nem a vallásosság, hanem a spiritualitás áll. Az isteni nevek bölcsessége túllép azokon a különbségeken, melyek minket, embereket elválasztanak egymástól; túllép az emberiség történetét végigkísérő hitvitákon és nézeteltéréseken, s azt állítja a figyelem középpontjába, ami összeköti az egyes embereket éppúgy, mint a különböző nemzeteket: az emberi lelket.

Ha csatlakozunk ehhez az energiaforráshoz, védelmet élvezünk minden elképzelhető veszéllyel és negatív hatással szemben. Eltávolítjuk az akadályokat, melyek elválasztanak a tökéletes boldogságtól és elégedettségtől, és megnyílik a transzformáció útja előttünk és az egész világ előtt.

Az arámi a világ egyik legősibb írásmódja, és a legendák szerint azért alkalmas a meditációra, mert a negatív erők, a sötét angyalok nem értik meg a nyelvet. Emellett az arámi írásjelek üzeneteket hordoznak, hiszen mindnek külön jelentése, energiája, sőt számértéke van. A betűk a szavakban egységet alkotnak, éppúgy, ahogy a téglák egy fallá állnak össze és csatornát nyitnak a szellemi energia áramlásához. A kabbalisták szerint, ha meditációval csatlakozunk ehhez a spirituális energiaforráshoz, védelmet élvezünk minden elképzelhető veszéllyel és negatív hatással szemben. Eltávolítjuk az akadályokat, melyek elválasztanak a tökéletes boldogságtól és elégedettségtől, és egyszeriben hazatér a lelkünk.

 

A kártyák NINCSENEK forgalomban!! 

Kabbalista Mágia: Olyan mágikus művelet, ahol az adott célt kabbalista módszerek segítségével érik el. Általában a Felső Mágia kategóriájába tartozó rituálékat takar.

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai dátum
Képek