Mágia

A mágia az erő tana. Különböző erőkkel bánsz, bolygókat, Holdat felhasználhatsz a hatás fokozására. A mágiának vannak eszközei, amit a tarot pakli Mágus lapján megtalálsz. Ezek az eszközök elemeket képviselnek, elem-szellemeket, az elemek angyalait vonzzák be a mágia tisztasága végett.

Mágiához használhatsz tükröt, homorút, és sík tükröt is. Ezek a jövőbe látást, tisztánlátást szolgálják. A tiszta mágia nem használ kristálygömböt, sem fekete tükröt.  Fontos egy szertartás elvégzése előtt a védelem kiépítése. Pl.: kabbala kereszt, de ennél vannak erősebb védelmet adó rituálék is.

Az ősi, rejtett tudást soha nem találod meg könyvekben. Mindig egy maroknyi ember viszi ezt tovább az utókornak, és adják tovább arra érdemeseknek, akik tudják, mi a jó, mit lehet tenni másokért, a jó célt szolgálva.

Régen az ifjak teljes vagyonukat felajánlották a tanítványságért. A tudás ma sincs ingyen. Hiába gondolsz magadról többet, mint a másik ember, senkinek nem jár meg a tudás, mert önmagát kiváltságosnak, kiválasztottnak hiszi. Az Igazi Mester kiválaszt téged, nem te választod Őt.

A mágiával tudsz segítő elementálokat teremteni, létrehozni, akik ezután az általad adott feladatokat hajtják végre.

Képeket is feltölthetsz erőkkel, mágiával, és önállóan léteznek, teremtik meg önmagukat. Bevalósító mágia.

Használhatod a Pentagramm mágiát, használhatsz speciális varázsszavakat, készíthetsz mágikus sigillt, de írhatsz az angyaloknak Malachim írással, ezt ők megértik, régen ezt használtuk Angyalok és emberek közötti kapcsolatra, kommunikációra. És ma ismét előkerült...

A mágia eszközeinek fontos szerepe van a rituális mágiánál. (Pálca, Kehely, Tőr, Pentagramm)

A mágiában létezik a kívánság amulett - ezüst -, ebbe a beavatott mágus kérésre pozitív, teremtő erőket programoz be.

Minden mágikus szertartás, cselekedet előtt van egy szent rituálé, vagy meditáció, a szent csend megélése, van, ahol mágikus mantrát használunk, hogy csak a tiszta, Isteni teremtő erőkre koncentrálhassunk.

Tudni...

Merni...

Akarni...

Hallgatni...

 

Olvass Franz Bardon, Eliphas Lévi könyveket.

Sok jó könyv létezik a mágiáról, hasznosak, de ne feledd... a tudást nem a könyvben találod, ahhoz élő Mester kell, aki Téged választ ki Tanítványnak.

 

 

 

Mindenkinek a lelke oda inkarnálódik, ahonnan származik. Ha földi ember vagy, földi a lelked is. Ha más bolygón születtél, ismét oda születsz... örök törvény...

Az atlantiszi lélek sem inkarnálódik a Földre.

És én sem megyek a Marsra...

Az ember nem angyal, az angyal nem ember.

Ha az angyalok emberek lehetnének, akkor én Isten lehetnék...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai dátum
Képek