Én boldog vagyok. Én tökéletes vagyok. A testem tele van energiával és vitalitással. Természetes jólét áramlik hozzám. Vágyaim beteljesülése nagyon közel van. Tele vagyok energiával. Egészség és jólét érkeznek az életembe - most.
Én megbocsátok magamnak és másoknak. Én új életet kezdek. Sugárzik belőlem a szeretet és öröm. A szívem nyitott és szeretettel teli minden egyes személy iránt, minden helyzetben. Saját belső hozzáállásom a szeretetből fakad. A szeretet arra késztet, hogy nekem minden sikerül. Észreveszem, hogy ez mind most történik. Kitartó vagyok. Mindig mindenben sikeres vagyok.
Tele vagyok bizalommal. Saját döntéseim egyértelműek. Követem az életemben az egyenes utat, tele vagyok lelkesedéssel és pozitív hangulattal. Az Univerzum hatalma nyilvánul meg bennem most.

Én szükséges része vagyok az isteni tervnek és jóságnak.
Nélkülem az univerzum nem lenne teljes. Isten bízik bennem, és én teljesítem a speciális feladatokat.

Felismerem az energia polaritását, ami hatással van rám.
Tudok különbséget tenni az emberek között, akik felém pozitívat sugároznak.
Megbocsátok azoknak, akik rosszat tettek velem, és arra kérem azokat az embereket, akiknek én tettem rosszat, hogy bocsássanak meg nekem. Hagyom, hogy a gátló gondolatok eltávozzanak, és csak a jó, és pozitív dolgokra koncentrálok, amik feltöltenek pozitív energiával.

Bennem szökőkútként tör fel a szeretet. A szeretet az igazi természetem.
Gondolataimat, beszédemet és a cselekvéseimet áthatja a szeretet.
Én vagyok a szeretet hírnöke.
Az én életem tökéletesen sikeres, mert én elvégzem a saját feladataimat a megfelelő időben.

A mai világban, amikor emberek csúsznak a kilátástalanságba, a bizonytalanságba, még nagyobb szerepet kapnak az Angyalok, Föld Anyánk, Égi Atyánk, a hitünk Önmagunkban és abban, hogy MINDENT megkapunk, amit akarunk.
Nagy szerepe van a szeretetnek, a segítségnyújtásnak, amivel mások felé fordulhatunk. Persze nem kell senkit lerohanni a fenenagy szeretettel, de a legelesettebbnek is meg tudod mutatni a Fényt, ami Benned ragyog.
Mától legyen a mottód: mindig mosolygok, és segítek!
Nincs pletyka, harag, szitkozódás, csak a tiszta Önvalód, a Szeretet és a Benned lakózó isteni Fény.
Tudd, hogy az Égiek támogatnak. Tudd, hogy szeretve vagy. Élj becsületesen, tisztességesen, mutass példát másoknak. Élj úgy, hogy merd vállalni azt, aki Te vagy, ami Te vagy.
Élj az angyalok fényében. Élj az Égi Atya fényében. Élj Föld Anyánk szívdobbanásával. Úgy élj, hogy az utódaid büszkék legyenek Rád.
Szóval: élj Szívből!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai dátum
Képek