A Reiki ősi, kézrátételes gyógymód. Réges-régen minden ember úgy született, hogy övé volt a gyógyítás, öngyógyítás képessége. Mi, modern, civilizált emberek elvesztettük ezt a képességet, az ego felszínre törése miatt.

Az ősi legendák beszélik, angyalok és emberek együtt éltek egy csodás földön, Atlantiszon. Atlantiszon a mi számított, nem az én. Ha valaki tett valamit, azt a közösség érdekében tette.

A Reiki az energetikai gyógyászat alapja. Lehet vele fájdalmat csillapítani, vérzést elállítani, és hosszan sorolhatnám, mire jó. MINDENRE!

Maga a Reiki szó azt jelenti, kozmikus, isteni életenergia.

Az atlantiszi szellemi ABC-vel szépen kifejthető a jelentése.

(megtalálod Eckard Strohm könyveiben, Fénykiadó Kft.)

A Reiki saját énnel rendelkezik, intelligens energia, odaáramlik, ahol a legnagyobb szükség van rá. Ha Reikivel kezelünk, figyelembe vesszük a test polaritását, energiaáramlását. A csakráknak is fontos szerepe van. A csakrák energiatölcsérek, ezeken keresztül is veszünk fel, vagy adunk le energiát, hasonlóan, mint a napi táplálékkal.

A Reiki oltalom és kapocs a szeretetben. A szeretet isteni erő. A spirituális út oltalma alatt az egyetlen törvény teljesedik be, a karma törvénye, az ok és okozat. A szeretet az értelem, gondolkodás felett álló, belülről sugárzó erő. A szeretet igazságáról senkit nem lehet meggyőzni. Ez nem a hitedből ered, hanem át kell élned, élményt kell gyűjtened, hogy megértsd. Ha alkalmazod a reiki energiát magadra vagy másra, megtapasztalhatod ezt a neked szóló hatalmas erőt. Ez az erő, teremtő erő. A Reiki szeretet. A szeretet a megbocsátás ereje. A megbocsátás az elfogadás ereje. Szeretlek, mert olyan vagy, amilyennek Isten megteremtett. Szeretlek, mert más vagy, mint én. Te is Isten vagy.

Nézz a szíved mélyére… ha bárkire haragszol, vagy bánatot okozott neked, engedd el ezt a fájdalmat. A Reiki maga isten végtelen teremtő ereje.

A reiki benned él… a reiki te magad vagy.

A Reiki közvetíthető testközeli kézrátétellel, vagy idő és tér korlátozása nélkül távba. Energiát a jelenbe vagy a jövőbe lehet küldeni, a múlt a jelenben nem befolyásolható.

Az atlantisziak 22 beavatási ösvényt, utat ismertek, ezekből alakult ki a mai Tarot kártya. A tarot nem kizárólag a jóslást szolgálja, hanem önismereti, önfejlesztő folyamat része. A Kabbalában szintén 22 beavatási út van, ezek is Atlantiszból erednek. A Kabbala életfeladat elemzés, megmutatja a betegség hajlamokat, és azt, hogy mit hoztam magammal előző életekből, mit kell jelen életemben megoldanom, mi a célom ebben az életben. Sorsot, tanulást, vállalt és fel nem vállalt, előző életben meg nem oldott karmikus feladatokat is megmutat, ha nem tanulsz, milyen betegségek, nehézségek jöhetnek elő. Ezt mind láthatod az elemzésedben. A hibás, téves gondolkodást is mutatja, hol, milyen tünet adódik ebből.

Az Arolo szintén atlantiszi módszer, ez egy diagnosztikai rendszer, amivel több betegség tünet egyetlen okát keressük meg. Az Arolóban 144 atlantiszi angyal ereje dolgozik. Az Arolo a testet 5 szintre osztja fel, ezekben a szintekben keressük meg a diszharmóniát. Ezzel a technikával kezeljük az okot és a tünetet is. Hatékony és gyors eredményt hoz. Az AROLO a test belső szintjein kezel és „diagnózist” állít fel. Hasonlóan, mint a delfin, kiad egy energiahullámot, melyik szinten NINCS harmónia, onnan ez a jel visszaverődik, jelet ad. A tesztek külső és belső szinteken is megtörténnek.

És ha már ennyi szó esett az angyalokról, fel is vehetjük velük a kapcsolatot. Kérhetünk tőlük pl. segítséget vizsgánál, gyógyulást, siker elérését, segítséget párkapcsolatban, anyagi biztonságot, bármit, ami másnak NEM ÁRT.

Van még az Aktív szellemgyógyászat, ez is csodás „dolog”. Míg a Reikivel szinte mindent meg lehet oldani, az Arolo az okra koncentrál, a Szellemgyógyászat a tünetre koncentrál, azt kezeli. A Szellemgyógyászat a saját szellemi teremtőerőnkkel dolgozik, mi teremtjük meg az egészséget. A tanfolyamon megtanulod a csakrák szerepét, elhelyezkedésüket, mi a Kundalini energia, a színeket és kristályokat hogyan tudod használni az egészség érdekében, hogyan tudod a vizet feltölteni gyógyító energiával, hogyan léphetsz át testelhagyással a páciensed testébe segítő, gyógyító szándékkal, energialabda „készítése”, hogyan dolgozhatsz póruslégzéssel, ezzel gyorsítva, intenzívebbé téve a gyógyulási folyamatokat, hogyan tudsz energia hiányt feltölteni, gyulladást, fájdalmat csillapítani.

Megtanulod tükörtechnikával megérezni a páciensed betegségét, problémáját. A gyógyításhoz kristályok erejét is alkalmazzuk. Gyakoroljuk a távkezelést, hogyan tudsz távba kezelni, gyógyító energiát küldeni. Segítségnek „kapsz” egy szellemi segítőt, akivel össze leszel avatva.

Tanuljunk, fejlődjünk, tegyük a dolgunkat és meglátjuk, micsoda csodákra vagyunk képesek.  Külön-külön is, de ezeket együtt alkalmazva, az már maga a VARÁZSLAT. 

                Mónika

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai dátum
Képek