Vajon Te hol tartasz?

Merre visz az Életed, az Utad?

 

Amikor egy ember életében elakadás van, vagy csalódik valakiben, vagy válás előtt, esetleg utána van, vagy éppen semmi nem sikerül, megszűnik a munkahely, meghal egy közeli hozzátartozó vagy barát, akkor fordulnak az ezoterika felé. Hogy miért éppen akkor? Miért várnak eddig? Mert a sok zűrzavart, a megpróbáltatásokat, a fájdalmat nem tudják feldolgozni, kell valami mankó, külső segítség.

Sokan elindulnak az Úton, teszik a dolgukat, történnek balesetek, tragédiák, és könnyebben túllépnek rajtuk, mert ismerik a Kozmikus összefüggéseket az események között.

Mert felismerik Isten jelenlétét mindenben.

Ez nem azt jelenti, hogy ők nem szenvednek valaki elvesztésétől, hogy nem viseli meg őket, ha megakadt az életük egy rövid időre. Nem, nem ezt jelenti. De! Ők tisztában vannak vele, hogy van folytatás, van felemelkedés, ha van kibe, van mibe kapaszkodni, ez mindig könnyebb.

Gyermekkorunkban mertünk vágyni, álmodni dolgok után. Álmunkban, képzeletünkben minden sikerült, mindenhova eljutottunk, azzá váltunk, amivé csak akartunk. Nevetve győztük le a hétfejű sárkányt. Akkor minden SIKERÜLT.

És ez mikor felejtődött el? Valamikor a felnőttkor küszöbén. Mert elfelejtettük, hogy az álmok bevalósulnak, ha igazán akarjuk.

Te mire vársz még?

Te meddig vársz még?

Mikor egy ember elhatározza, hogy tesz önmagáért, vagy a szeretteiért, akkor lépnek az Útra. Ilyenkor mennek tanfolyamokra, képzésekre, megtanulnak imádkozni, kommunikálni az Angyalokkal,  mert fejlődni, haladni akarnak valami felé, ami misztikus, és vonzó. Az, ha beavatást kapsz, nem jelent semmit. Azért, hogy BEAVATOTT legyél, sokat kell tenned...

A BEAVATOTT meg akarja ismerni önmaga legnagyobb rejtélyét, a saját LELKÉT.

A lelkükön keresztül pedig eljutnak Istenhez.

                 Mónika

 

 A Bölcset a tudásvágy, és a megtapasztalás vezérli...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai dátum
Képek