NAGYARKÁNUM

A BOLOND lapja a gondtalan szórakozást, az élet vidám oldalát mutatja, de a kötelezettségek kerülését is. Nincs tapasztalatod a témában, de jól érzed magad.

A MÁGUS lapja jelzi, hogy önbizalmaddal és mágikus vonzerőddel ügyesen irányítod a dolgokat magad körül és sikereket érhetsz el, anélkül, hogy erőlködnél.

A FŐPAPNŐ lapja mások segítését, együttérzést, passzivitást, jó intuíciót jelez. Hallgass az ösztöneidre, érzéseidre, légy megértő és fogadd el a segítséget!

Az URALKODÓNŐ lapja gyarapodást és kreativitást jelez. Segíti a változtatást, az újhoz való alkalmazkodást, felélénkít, akaraterőt ad. Általában sikereket ígér.

Az URALKODÓ lapja a pozíció megszilárdítására, a dolgok tudatos rendszerezésére, irányítására utal. A józanság, a kitartás, a logikus gondolkodás sikerhez vezet.

A FŐPAP kártyája a bizalomra, a morális értékekre, a törvényességre utal. Ezekre építve sikert érhetsz el, megszilárdíthatod és rendezheted a helyzetedet.

A SZERETŐK lapja szerelmet, szeretetet, jó kapcsolatokat jelezhet, de ugyanakkor egy végleges döntést vagy kompromisszumot is, amire szükség lehet az ügyben.

A DIADALSZEKÉR kártyája jelezhet valamilyen újdonságot vagy önállósodást, ami kiszakít a megszokott környezetedből, viszont felfrissítheti az életedet.

Az ERŐ kártyája szenvedélyt, temperamentumot, magas fizikai és lelki energiaszintet jelez. Bátran és büszkén haladsz céljaid felé és általában sikeres lehetsz.

A REMETE lapja magányt, visszahúzódást jelez. Pihenhetsz egy kicsit, közelebb kerülhetsz belső énedhez és tisztázhatod, mit is szeretnél valójában.

A SZERENCSEKERÉK lapja az élet sorsszerű változásait jelzi, amelyeket nem igazán tudsz kézbentartani. Valamilyen jelentős fordulat várható, amelyet el kell fogadnod.

Az IGAZSÁG lapja a kiegyensúlyozott, igazságos, korrekt hozzáállásról szól. Így érdemes viselkedned és másoktól is ezt várhatod. Rajtad múlik az eredmény.

Az AKASZTOTT EMBER lapja nyomasztó helyzetet mutathat, amiből nehéz kitörni, vagy valaminek a megszakadását, felfüggesztését. Gondold át, mi vezetett ide!

A HALÁL kártyája valaminek a természetes módon való lezárulását jelzi. Egy folyamat véget ért (legalább is egyelőre vége), búcsúzz el, lépj tovább más módon!

A KIEGYENLÍTŐDÉS lapja mértékletes, békés fejlődést ígér. Megtalálod a belső és külső nyugalmat, boldogságot és elégedettnek érezheted magadat.

Az ÖRDÖG lapja szenvedélyt, kísértést, hatalmi harcokat, túl erős vonzódást, karmikus köteléket jelezhet, ami próbára teheti erőidet és erkölcsi érzékedet.

A TORONY lapja valaminek a váratlan összeomlását jelezheti, ami fájdalmas, de korlátaidat is elveszítheted általa és újba kezdhetsz, másképp élhetsz tovább.

A CSILLAG lapja szerencsét, szép reményeket, sikereket ígér. Kapcsolataid kellemesen alakulnak, általában elérheted céljaidat, gondtalanul élvezheted az életet.

A HOLD kártyája álmodozást, romantikát ígér, árnyoldalát jelenti a bizonytalanság, a szorongás. Változások várhatók kívül-belül. Nézz szembe félelmeiddel!

A NAP kártyája az élet napos oldalát, örömöt, belső érettséget, büszkeséget, nagylelkűséget, kibékülést jelezhet az életedben. Sikerekre számíthatsz!

A VÉGÍTÉLET lapja változást jelez, amit megváltásként, felszabadulásként élhetsz meg. Gondolkodásmódod is változhat, megtalálhatod életed igazi célját, társát.

A VILÁG lapja azt jelzi, hogy megtalálhatod a számodra tökéletes dolgot vagy személyt és boldog, sikeres lehetsz. Minden összeáll egy kerek egésszé.KISARKÁNUM


A PÁLCÁK ÁSZA lap új lehetőséget jelez, amit tüzes lelkesedéssel próbálsz meg kiaknázni. A szenvedélyesség, a bátorság és az önbizalom sikerhez vezethet.

A PÁLCÁK KETTES lap bizonytalanságot, félig-meddig viszonyulást, sivár érzéseket jelezhet. Vagy zárd le az ügyet, vagy fektess bele több lelkesedést, energiát!

A PÁLCÁK HÁRMAS lap biztos talajt jelez a lábad alatt, jövőd kellemesnek ígérkezik. Helyzeted megszilárdult, csúcspontra értél, élvezheted munkád gyümölcsét.

A PÁLCÁK NÉGYES lap napfényes időket, biztonságot ígér. Megpihenhetsz babérjaidon, de új terveket is szőhetsz. Általában kellemes időkre, sikerre lehet számítani.

A PÁLCÁK ÖTÖS lap kisebb konfliktust, civakodást jelezhet környezetedben, ami élénkebbé teszi a kapcsolataidat, de jelezhet új feladatot, megmérettetést is.

A PÁLCÁK HATOS lap jó híreket, sikert, boldogságot ígér. Megkapod a megérdemelt jutalmat, magasabb szintre léphetsz, végre gondtalanul élvezheted az életet.

A PÁLCÁK HETES lap jelzi, hogy valami fenyegeti az ügyedet, ami lehet konkurrencia vagy erkölcsi vita miatt is. Állj ki bátran álláspontod mellett, védd meg magad!

A PÁLCÁK NYOLCAS lap felélénkülést, gyors változást jelezhet. Lehet, hogy hamarabb kerül pont az ügy végére, mint gondoltad! Örvendetes események várhatók.

A PÁLCÁK KILENCES lap védekező magatartást mutat részedről, talán régi sérülések miatt. Túlságosan ellenállsz az új tapasztalatoknak, légy rugalmasabb!

A PÁLCÁK TIZES lap állandó stresszt, levertséget jelez, helyzetedből nem látsz kiutat. Szabadulj meg a fölösleges terhektől, kérj segítséget környezetedtől!

A PÁLCÁK APRÓDJA új esélyt, ajánlatot, kalandos lehetőséget jelezhet, gazdagítja és élénkíti az életedet. Ha nem félsz az újdonságtól, sikerekre számíthatsz.

A PÁLCÁK LOVAGJA nagy szenvedélyt jelez, ami vitákhoz vezethet, de lendületet is ad. Ha energiáidat jól használod fel és együttműködsz másokkal, előreléphetsz.

A PÁLCÁK KIRÁLYNŐJE nagyobb önállóságra való törekvést jelez, ami változást hoz az életedbe. Szőke hajú, és/vagy tüzes alkatú nő is hatást gyakorolhat rád.

A PÁLCÁK KIRÁLYA vállalkozószellemet mutat, de nagyvonalúságot is, ez vezethet a sikerhez. Szőke hajú és/vagy tüzes alkatú férfi is hatást gyakorolhat rád.

A KARDOK ÁSZA lap valaminek a tisztázását, megbeszélését jelzi, ami új kezdethez vezethet. Józanul, értelmedre támaszkodva érdemes döntést hoznod.

A KARDOK KETTES lap döntésképtelenséget, kétségeket, kritikusságot jelezhet. Lehet, hogy elnyomod az érzéseidet. Próbálj intuíciódra támaszkodva dönteni!

A KARDOK HÁRMAS lap fájó felismeréseket, csalódást jelez, nem érzed jól magadat a kialakult helyzetben. Ha így nem megy, talán érdemes lenne más utat keresni!

A KARDOK NÉGYES lap visszahúzódást, elszigetelődést jelez, aminek oka lehet, hogy kifáradtál vagy holtpontra jutottál. Pihenj, mielőtt újabb lendületet vennél!

A KARDOK ÖTÖS lap csúnya harcokat, szívtelenséget, gyűlölködést jelezhet, amiből senki nem kerül ki győztesen. Ha eldurvult a helyzet, lépj ki belőle!

A KARDOK HATOS lap nagy belső és külső változást jelezhet, ami vagy teljesen új utakra visz, vagy a meglévő dolgok fognak másként és jobban működni.

A KARDOK HETES lap az őszintétlenséget, a problémák kerülgetését jelzi, mivel nem akarsz konfliktust magad körül. Fennáll a csalódás, a becsapás veszélye.

A KARDOK NYOLCAS lap akadályt, belső gátlást mutat. Nem vagy elég nyitott az újdonságra, vagy valamit elfojtasz magadban. Vizsgáld meg vágyaidat!

A KARDOK KILENCES lap rossz közérzetet, bizonytalanságot, nehézségeket jelez. Ha nem bírod a gyűrődést, próbálj javítani a körülményeken vagy lépj tovább!

A KARDOK TIZES lap valaminek a hirtelen, idő előtti lezárulását mutatja, ami fájdalmas lehet és kétségeket ébreszt. Most nem várható sok siker, légy türelmes!

A KARDOK APRÓDJA nyugtalanságot, kisebb konfliktusokat jelez, de a problémák tisztázását és a dolgok felfrissülését is. Beszélj a gondjaidról, oldd meg őket!

A KARDOK LOVAGJA nyugtalanságot, túl gyors döntéseket, alkalmazkodási nehézségeket jelezhet. Légy türelmesebb, a harciasság nem mindig vezet eredményre!

A KARDOK KIRÁLYNŐJE okosságot, önbizalmat, függetlenséget jelez - sikereket, de magányt is. Ilyen típusú és/vagy barna hajú nő is kihathat az ügyeidre.

A KARDOK KIRÁLYA barna hajú és/vagy okos, távolságtartó férfi hatását jelzi, vagy te próbálod objektíven, kritikusan átgondolni a dolgokat, ami sikerhez vezet.

AZ ÉRMÉK ÁSZA lap valaminek a kezdetét, értékes lehetőséget jelez az életedben, ami hosszú távon is gyümölcsöző lehet. Siker, boldogság, gyarapodás várható.

AZ ÉRMÉK KETTES lap játékos, gondtalan időszakot jelez. Nem vállalsz sok kötöttséget, csak úgy "vagy". Élvezd ki, mert ez csak rövid távon tartható!

AZ ÉRMÉK HÁRMAS lap döntő lépést jelez, ami egyben előrelépés is. Lehet, hogy bizonyítanod kell egy ügyben. Sikerek várhatók, magasabb szintre kerülsz.

AZ ÉRMÉK NÉGYES lap valaminek a túlbiztosítását jelzi. Túlzottan ragaszkodsz a pozíciódhoz, ami elzárja előled az újdonságot, a fejlődés lehetőségét. Lazíts!

AZ ÉRMÉK ÖTÖS lap elhagyatottságot, válságot mutat, reménytelennek látod a helyzetet. Az akadályok főleg szorongásból fakadnak, légy bátrabb!

AZ ÉRMÉK HATOS lap sikereket ígér minden területen, kapcsolataid is kellemesen alakulhatnak, sok támogatást kapsz. Szabad az út, használd ki!

AZ ÉRMÉK HETES lap lassú, de biztos fejlődést, növekedést jelez. A dolgokat siettetni nem lehet, légy türelmes, hamarosan learathatod fáradozásaid gyümölcsét.

AZ ÉRMÉK NYOLCAS lap vagy teljesen új dolgok kezdetét jelzi, vagy a meglévő ügyek fejlődnek, lépnek át egy új szakaszba. Új élményekre, sikerekre számíthatsz.

AZ ÉRMÉK KILENCES lap jelzi, hogy sikerülhet a "nagy halat partra húzni". Előrelépés, fejlődés, boldogság várható. Ne hagyd ki a lehetőséget!

AZ ÉRMÉK TIZES lapja külső és belső gazdagodást, gyarapodást, boldogságot, sikereket ígér. Biztonságban érezheted magad és élvezheted az eredményeket.

AZ ÉRMÉK APRÓDJA jó lehetőségeket, alkalmakat jelez, amelyek sikerhez vezetnek. Ügyedet kívülről hasznos impulzusok érik, de te is kezdeményezhetsz.

AZ ÉRMÉK LOVAGJA tartósságot, megbízhatóságot, hűséget, kézzelfogható eredményeket jelez. Kitartóan haladsz célod felé, igyekszel megtartani, amit már elértél.

AZ ÉRMÉK KIRÁLYNŐJE a türelmet, kreativitást, gyakorlatiasságot és az élet élvezetét jelzi. Fekete hajú és/vagy józan, kitartó nő is hathat az ügyedre.

AZ ÉRMÉK KIRÁLYA állhatatosságot, gyakorlatiasságot, érzékiséget jelez, általában sikert ígér. Fekete hajú és/vagy józan, megbízható férfi is hathat az ügyedre.

A KELYHEK ÁSZA lap sikert, boldogságot jelez. Megtalálhatod azt, amire igazán szükséged van, jó esélyek nyílnak meg előtted. Ne hagyd ki a lehetőséget!

A KELYHEK KETTES lap nagyon jó kapcsolatokat, harmóniát jelez, ami minden területen segíthet az előrejutásban. Sikeres lehetsz és élvezheted az életet, a társaságot.

A KELYHEK HÁRMAS lap boldog időket, harmóniát jelez, amiért hálás lehetsz a sorsnak. Sikerekre, kellemes közérzetre számíthatsz, megoldhatod a problémáidat.

A KELYHEK NÉGYES lap bosszúságot, tehetetlenséget jelezhet. Lehet, hogy unatkozol vagy sértve érzed magad. Ha sokat mérgelődsz, elmész a lehetőségek mellett!

A KELYHEK ÖTÖS lapja csalódást, kudarcot jelez. Vizsgáld meg a sikertelenség okát és ha te is tehetsz róla, akkor változtass, legközelebb figyelj jobban oda!

A KELYHEK HATOS lap álmodozást, nosztalgiázást, a múltra való visszaemlékezést jelez. Néha erre is szükség van, de idővel vissza kell térned a jelenbe!

A KELYHEK HETES lap álmodozást, illúziókat jelez, ami egy bizonyos határig kellemes lehet, de ha túlzásba viszed, csalódhatsz! Gondolkozz reálisabban!

A KELYHEK NYOLCAS lap jelzi, hogy valamitől el kell búcsúznod. Ez nem feltétlenül létfontosságú változás, lehet, hogy csak lejjebb kell tenned a mércét.

A KELYHEK KILENCES lap boldogságot, örömteli élvezeteket, jókedvet jelez. Általában kellemes a légkör körülötted, elfeledkezhetsz a gondokról.

A KELYHEK TIZES lap harmóniát, védettséget, kellemes időket jelez. A múlt problémáiról elfelejtkezhetsz, sikerek és barátságos kapcsolatok várhatók.

A KELYHEK APRÓDJA segítő hatásokat, elismerést, sikert jelez. Megértésre számíthatsz környezetedben, kibékülésre is lehetőség nyílik.

A KELYHEK LOVAGJA vidámságot, nyugodt, békés időszakot jelez. Biztonságban érezheted magad, kapcsolataid harmonikusan alakulnak, sikeres lehetsz.

A KELYHEK KIRÁLYNŐJE mély érzéseket, intuíciót, segítőkészséget jelez, hasznos lehet a passzivitás, a kivárás is. Kedves, megértő nő támogatását is jelentheti.

A KELYHEK KIRÁLYA lehet bölcs, tanácsadó/gyógyító, mély érzésű férfi, aki segít, de ezek a tulajdonságok nálad is hasznosak lehetnek. Támaszkodj az érzéseidre!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai dátum
Képek