Gipsy King - A cigánykirály jövendölései     

A fejezetek a cigánykirály "látomásait" tartalmazzák. Jóslatai a 22. századig terjednek. A könyv kézirata 1993-ban készült, s aki figyelmesen követi, hogy mi történik a világban, láthatja, hogy néhány jóslat már beteljesedett. Ám nem csak a jövendölések teszik ezt a könyvet értékessé, hanem főleg azok a tanácsok, melyek megmutatják nekünk, hogyan viszonyuljunk az eljövendő korok eseményeihez.Talán több is mint útmutató több generációnak szóló segítség - az Európára köszöntő nehéz időkben.

 

F.E. Eckard Strohm: Atlantisz angyalai  

A magyar ezoterikus könyvkínálat egyik legértékesebb és a maga nemében egyedülálló darabja F.E. Eckard Strohm Atlantisz angyalai című könyve. A könyvben is megtalálható ősi gyakorlatsor segítségével sajátították el az esszénusok is - köztük Keresztelő János és Jézus - az angyalokkal való kapcsolatfelvételt. Mindemellett a könyvből bővebb információt kaphatunk Atlantiszról, az atlantiszi papok életéről, az esszénusokról, hogy hány féle angyal létezik, hogyan tudnak a mindennapi életünkben segíteni ...

 

F.E. Eckard Strohm: Atlantisz mestertudása      

Milyen életfeladataim voltak születésemkor? Mit oldottam meg ezekből? Mit kell még megoldanom? Mi a duál és ikerlélek? Valóban létezett a legendás Merlin, Arthur király és a Kerekasztal Lovagjai? Mi volt Excalibur, a hatalom kardja? Kiderült Stonehenge titka? Létezett-e Atlantisz, és ha igen, hol terült el? Milyen beavatásokon mentek keresztül Atlantisz papjai, a lokik? Hogyan gyógyítottak az atlantisziak? Kik voltak Atlantisz Mestereinek angyalai? A könyv szerzője válaszol mindezekre a kérdésekre, s fellebbenti a fátylat Atlantisz további titkairól. Minden olvasónak lehetősége adódik, hogy a mindennapokban önmaga is átélhesse az atlantiszi papság beavatási útját. A könyvhöz tartozik egy tarot-sor, a papi beavatások szimbólumaival, melynek használatát részletesen elmagyarázza az író.

 

F.E. Eckard Strohm: Lelkemnek add a szárnyaid      

Azért küldtelek a Földre, hogy minden földi béklyótól megszabadulj, és az embreiség újra megtalálja a szabadságát. Azért küldtelek a Földre, hogy az igazságot tanítsd a tévelygoknek. Azért küldtelek a Földre, hogy Fényt vigyél a Sötétségbe. Azért küldtelek a Földre, hogy felismerd magadban: "Én vagyok, én". Azért küldtelek a Földre, hogy magad legyél a harmónia, és az emberiség a te példádon át találja meg a békét. Azért küldtelek a Földre, hogy megszabadítsd magadat, és az emberiség benned és általad szabaduljon meg. Gondold, érezd, éld és szeresd e küldetésed, mivel"Te vagy, Te" mert "Én vagyok, Én".

 

F.E. Eckard Strohm: KUATSU      

A KUATSU az újraélesztés titkos ázsiai művészete, amely az elsősegély különleges módszereivel dolgozik, és mindeddig ilyen formában nem hozták nyilvánosságra. A könyv röviden és tömören mutatja be azt az ősi tudást, amely apáról fiúra, szamurájról szamurájra szállt. Ezek az ismeretek az egyes harcosoknak a legsúlyosabb sérülések után is biztosították a túlélés vagy a megújult harci erő esélyét. Segítségével még a halál egyes formáit is képesek voltak legyőzni, és az érzelmi állapotukat is tetszés szerint megváltoztathatták. A kuatsu ma mindenkinek hasznára válik, aki - kezdve a kis fájdalmaktól egészen a komoly esetekig, például szívinfarktus esetén - megfelelő tudással szeretné felvértezni magát. Az emberi testen lévő szabályzó központok ismerete az alkalmazó számára lehetővé teszi, hogy az alvástól kezdve a dühön és a lázon át, egészen az éhségig és a szomjúságig számos helyzet ura maradhasson. Éppen ezért a könyv mindenkihez szól: az átlagpolgártól kezdve - aki saját magának és szeretteinek szeretne segíteni -, azokon át, akik életmentéssel (orvosok, mentőorvosok, ambuláns mentőszolgálatok, nővérek ...) vagy gyógyítással foglalkoznak, egészen a tornatanárokig, edzőkig (főképp a versenysport területén), és nem utolsó sorban a harcművészetek gyakorlóiig. E könyv nem csak a különleges és vészhelyzetekben tehet jó szolgálatot, hanem a mindennapokban is, bármikor, amikor gyors segítségnyújtásra van szükség.

 

A Seni Horoszkóp - Orákulum    

A Seni Horoszkóp - Orákulum egy rendkívül érdekes, kalandos sorsú könyv, mely végre magyar nyelven is megjelent. Wallenstein asztrológusa, Seni alkotta meg ezt a horoszkóp - orákulumot, amelynek használatát ellenben más hasonló rendszerekke

 

A könyvhöz tartozik 36 színes asztrológiai kártya, amelynek segítségével a kérdező betekinthet a

jövőbe.

 

János esszénus evangéliuma

Ezt az evangéliumot a rendelkezésre álló arámi, ó-

 görög szövegek és apokrif iratok alapján F.E. Eckard

 Strohm állította vissza eredeti formájába.

 

 A könyvek megrendelhetők a Fénykiadó Kft.-nél.

                

                                www.rai.hu 

 

 

A Christall újságok letölthetők: www.rai.hu oldalon

a Hírlevelek alatt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai dátum
Képek