Az angyalok Fénylények. Ahol fény van, ott angyalok is vannak. Amikor gyertyát gyújtunk avatáshoz, keresztelőn, ebédhez vagy esténként magunknak, akkor az angyalok odagyűlnek a fény köré. Különösen kedvelik a gyertyafényt annak természetessége miatt. Ezért készítettünk különleges gyertyákat, amelyek bizonyos angyalok nevét viselik, Malachim írással. Ha szükségünk van ezeknek az angyaloknak a segítségére, akkor a megfelelő gyertyát meggyújtjuk, mely olyan, mintha az égi erőkhöz imádkoznánk.
Kiválasztjuk a kérésünknek megfelelő gyertyát. Mielőtt meggyújtjuk, pár percet csendben befelé figyelünk, hogy a lelkünk lecsituljon. Átgondoljuk, mi a kérésünk, és nagyon pontosan és röviden megfogalmazzuk. Meggyújtjuk a gyertyát, elmondjuk a kérésünket, majd egyből felajánlunk valamit a kérésünkért cserébe. Itt szigorúan működik az adok-kapok törvénye, tehát a felajánlás szükséges.
Felajánlás lehet: a szomszédban lakónak segítek a bevásárlásban cipekedni, megpucolom a szomszéd ablakát, de akár karitatív cselekedet is lehet. Vagy: felajánlom egy negatív tulajdonságom, hogy azon dolgozom. 700,- Ft/db

 

             

 

                                              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

              

                                                                      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai dátum
Képek