A Reiki Association International-t 1990-ben Németországban alapították az alternatív gyógyászat jelentős személyiségei és ismerői, gyakorlott gyógyítók, F. E. Eckard Strohm vezetésével.

Ennek az immáron számos országban jelenlévő szervezetnek célkitűzése, hogy az energetikai gyógyító módszerek oktatásával az embereken segítsen. E cél megvalósulhat egyrészt azáltal, hogy az emberek megtanulnak segíteni saját magukon, tudatosan kézben tartani egészségüket, másrészt az olyan "hivatásos" gyógyítók, mint az orvosok, természetgyógyászok, masszőrök és ápolók, ezen energetikai módszerek alkalmazásával kiegészíthetik a hagyományos terápiákat. E technikák hatékony segítséget nyújthatnak a nagy kockázattal járó kémiai, gyógyszeres kezeléseknél és sebészi beavatkozásoknál, valamint a hagyományos orvosi kezelésektől függetlenül is - támogató, egészség megőrző jelleggel, valamint a gyorsabb gyógyulás érdekében - alkalmazhatók.

Az alapos, színvonalas képzés kialakítására irányuló törekvésünket immáron nem csak az "ezotériával" foglalkozók becsülik nagyra (például csak Magyarországon több mint 40.000 R.A.I. tagot és 600 R.A.I. Reiki tanárt jegyzünk), hanem a "szakközönség" is, hiszen a R.A.I. az átlagosnál jóval több orvost számlál a tagjai között.

A R.A.I. munkájának magját az energetikai gyógymódok, a Reiki, az Aktív Szellem-gyógyászat és az AROLO TIFAR alkotják. A R.A.I. ezen kívül másfajta tanfolyamokat is kínál - esetenként más szervezetekkel együttműködve. A "normál alkalmazóknak" nagyfokú biztonságot ad az a tény, hogy a "profik" is a R.A.I. módszerekkel dolgoznak.

Háziasszonyoknál és anyáknál (akik a gyerekeikről és családjaikról akarnak a lehető legjobban gondoskodni) a felmerülő feladatok és problémák nyilvánvalóan teljesen mások, mint például egy természetgyógyásznál. Ám a Reiki, az AROLO TIFAR és az Aktív Szellemgyógyászat éppen a hétköznapokban járul hozzá nagymértékben ahhoz, hogy a - betegségek gyorsabb gyógyulása mellett - sok probléma megelőzhető, illetve rövid időn belül megszüntethető legyen, még mielőtt elhatalmasodna.

A Reiki, az AROLO TIFAR és az Aktív Szellemgyógyászat minden élőlénynél és minden élethelyzetben sikerrel alkalmazható, áldásosan hozzájárulnak mindannyiunk jólétéhez.

 

Reiki

 A R.A.I. tanárok a Dr. Mikao Usui által mintegy 150 évvel ezelőtt újra felfedezett gyógyító rendszert oktatják, amely az intelligens isteni energia közvetítésén alapul. A Reiki sokak számára az energetikai gyógyászatba való belépést jelenti, ami érthető is, hiszen a Reiki igen egyszerűen megtanulható és alkalmazható hatékony módszer.

A Reiki elsajátítása és használata mindenki számára hasznos, mert hosszútávon testileg és lelkileg nagyobb harmóniát és kiegyensúlyozottságot biztosít, így segíti az egészség megőrzését. A Reikit használó ember ellenállóbbá válik az olyan egyre erősödő megterhelésekkel szemben mint például a stressz, a lég- és környezetszennyezés, az élelmiszerekben egyre sűrűbben előforduló kemikáliák mellékhatásai. A Reiki segítségével önmagunkkal és környezetünkkel való kapcsolatunk harmonikusabbá, szeretetteljesebbé és megértőbbé válik. A Reiki komoly segítséget nyújthat a pszichoszomatikus eredetű zavaroknál is. Itt kell megemlítenünk, hogy a Reiki kínálati piacán uralkodó széles és áttekinthetetlen sokszínűségben és az ezzel járó bizonytalanságban a R.A.I. a folytonosságával és világos képzési tematikájával szilárd vezetőhelyet ért el.

   

AROLO TIFAR

Az AROLO hasonló a rendszerrel dolgozik, mint a delfinek. Tudósok megfigyelései szerint, a delfinek energiaimpulzusok segítségével képesek a nagy távolságból információkat gyűjteni, és felismerni a testi és lelki állapotban bekövetkezett változásokat.

  

Az AROLO

Energetikai diagnosztikai rendszer, amely lehetővé teszi a betegségek okának felismerését, és célzatos energetikai kezeléssel való megszüntetését; a karmikus tanulófolyamatok felismerhetővé válnak, és azok gyorsabb illetve könnyebb befejezése elősegíthető. Energetikai kezelési rendszer, amely a gyors hatásmechanizmusával tűnik ki. Percek alatt laborfelszerelés és technikai segédeszközök nélkül bármely tetszőleges érték vagy állapot kiderítését, a megfelelő gyógyszer és az egyénileg legpontosabb adagolás megállapítását. Az alkalmazónak mindez számos lehetőséget kínál a precíz segítségnyújtásra.  

 

Aktív Szellemgyógyászat

F. E. Eckard Strohm több, mint 30 évvel ezelőtt fejlesztette ki az általa "aktív szellemgyógyászatnak" nevezett energetikai gyógyító rendszert, mely az alkalmazás egyszerűségével és rendkívüli hatékonyságával tűnik ki. A több lépcsőből álló rendszer fokozatai egymásra épülnek, egyre mélyebbre vezetve a tanulót a szellemgyógyászat rejtelmeibe. A tanuló így lépésről lépésre jut el oda, hogy gyors segítséget nyújthasson akut, konkrét problémák esetén és célzott támogatást nyújtson a gyógyulást elősegítve. Sikeresen kombinálható más energetikai gyógymódokkal. Az AROLO TIFAR-ral összekapcsolva például a páciensnek két úton segíthetünk: egyfelől a szellemgyógyászat a tünetek gyors enyhülését vagy megszűnését szolgálja, másrészt az AROLO a tüneteket kiváltó okot szünteti meg.

  

Angyaltanfolyamok

Angyal I. - Élet az Angyalokkal

A tanuló megtudja, kik az angyalok, megtapasztalja lényüket, energiájukat. Biztos sokan ismernek gyermekkorukból történeteket őrangyalokról. Mennyivel szebbé válik életünk, ha kommunikálhatunk velük! Mindennapjainkhoz őrangyalunkon kívül hozzátartoznak az arkangyalok; az elemek angyalai; azok az angyalok, akik segíthetnek nekünk tárgyakat megtalálni, segíthetnek nekünk a gyógyításban, stb. A résztvevő ősi atlantiszi és esszénus tudás alapján elsajátítja, hogyan készülhet fel az  angyalokkal való találkozásra, hogyan veheti fel velük a kapcsolatot, és így betekintést nyerhet az angyalok világába. 

 

                            www.rai.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai dátum
Képek